Проект ‘Кръгово бъдеще’ - поправка и рециклиране на смарт тениски

‘Може и да не сме перфектни, но сме ужасно близо.’

С гордост може да твърдим, че подхождаме с огромна грижа и любов при създаването на всеки един от продуктите ни.

Въпреки това, тяхното остаряване, износване и амортизация са неизбежни.

Неизбежни, но често - поправими.

Проект ‘Кръгово бъдеще’ е следпродажбената ни услуга, с която целим да ви съдействаме за удължаване живота на вашата любима смарт тениска или да помогнем за нейното правилно рециклиране.

ПОПРАВКА

Ако срещнете каквито и да било затруднения със закопчаващия механизъм - не бързайте да я изхвърляте.

Позволете ни да коригираме възникналите неизправности, след което ще можете да продължите да я носите с усмивка :)

*Ако повредата е необратима, ние ще се погрижим за правилното рециклиране на вашата тениска. В замяна ще ви изпратим ваучер с 25% отстъпка от следваща поръчка.

РЕЦИКЛИРАНЕ

Ако тениската ви е остаряла, скъсана, с пожълтели петна или просто е непотребна за вас по други причини, можете да се свържете с нас и да ни я изпратите. Ние ще се погрижим за нейното правилно рециклиране, а вие ще получите ваучер с 10% отстъпка от следваща поръчка.

Имейл за връзка с нас: hello@nok.bg

Тези услуги са вдъхновени от модела на кръговата икономика, който се стараем да следваме, и който е все по-популярен в световен мащаб.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КРЪГОВАТА ИКОНОМИКА

Тя е алтернатива на традиционната линейна икономика (създаване, използване, изхвърляне), при която поддържаме ресурсите в употреба възможно най-дълго, извличаме максималната стойност от тях, докато се използват, след което възстановяваме и регенерираме продукти и материали в края на всеки експлоатационен живот.

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ПРЕМИНЕМ КЪМ КРЪГОВА ИКОНОМИКА

Търсенето на суровини и енергийни ресурси расте, но много от тях са ограничени по количество. Често те не достигат в рамките на ЕС и европейските страни стават зависими от внос от други държави.

Не трябва да подценяваме и ефектът върху околната среда - добивът и потреблението на суровини увеличава консумацията на енергия и емисиите на парникови газове. По-разумното използване на суровини ще ни помогне и в борбата срещу климатичните промени.

Искрено вярваме, че принципите на кръговата икономика трябва да са част от идеологията на всеки бизнес модел от бъдещето.

ПОЛЗИ

Преходът към кръгова икономика ще намали екологичното замърсяване, ще облекчи проблемите с набавянето на суровини, ще засили иновациите и конкурентоспособността.Потребителите ще получат достъп до по-устойчиви, качествени и икономични продукти.

Думите не са достатъчни, за да опишем своята благодарност към всеки един от вас за подкрепата в тази нелека, но дълбоко значима мисия.