Какво е устойчиво облекло ?

Дрехите, които носим, разказват история.

От внимателно подбрания памук, израстнал без намесата на химични елементи, до хуманните условия на труд и благосъстояние на хората, които ги създават.

В глобален аспект, устойчивото облекло е израз на уважение към планетата и нейните жители.

Когато избирате да инвестирате в някой от устойчивите ни продукти, вие давате тласък за развитие на устойчивото движение в страната ни.

По този начин гласувате за социална и екологична отговорност, за прозрачност и за коренна промяна в начина, по който се създават дрехите.

Това е нашето екологично наследство, което искаме да завещаем след себе си, и което от самото начало е част от нашата ДНК.

Всичко това води до създаване на облекло с иновативен и функционален дизайн, позволяващ да разгърнете приключенския си дух без негативни последици за околната среда.

Нашата главна цел е да вдъхновим, образоваме и облечем вашите приключения с ново поколение устойчиво облекло.

Как успяваме?

Чрез инвестиция в дълбоко обвързани с идеята за опазване на околната среда професионалисти и планиране на партньорства с организации като Fair Trade, bluesign®, Textile Exchange, Responsible Down Standard и други.

Качество, издръжливост и гъвкавост са част от основните фактори по пътя към създаване на устойчиво облекло.

Дори малките стъпки могат да доведат до положителна промяна. Чудите ли се какво ще се промени с покупката на тениска от естествени материали?

Можем да го сравним с преминаване към употреба на енергоспестяващи крушки или спиране на водата докато четкаме зъбите си.

Дори най-малката промяна помага.

Прогрес, не съвършенство

Като млада компания, ние осъзнаваме, че сме много далеч от съвършенството. Също така знаем, че съществува по-висок стандарт при производството на облекло, към който се стремим с всички сили.

В края на деня се фокусираме върху прогреса и продължаваме да се развиваме с всяка следваща година.

За да постигнеш нещо значимо, трябва да поемеш риск. Ние ви обещаваме да продължим да създаваме дрехи с целенасочен, функционален и гъвкав дизайн за вашия активен начин на живот.

Каним ви да ни помогнете да култивираме прогрес и да вдъхновим към социално и екологично влияние чрез задаване на въпроси за гардероба си:

Кой прави дрехите ми?

Откъде идват материалите за тях?

Колко време ще ги нося?

Какво се случва с тях когато спра да ги нося?

Каква е реалната цена на всяка дреха?

Това е идеята на нашето устойчиво общество.

С всяко устойчиво създадено решение, с помощта на всеки продукт, който създаваме, ние намаляваме своя ежедневен отпечатък върху околната среда.